Dag 3 på den internationella finalen

Ölen är kall och solen skiner

Dag 3 på den internationella finalen

Emergenza Festival 08/13/2017

BEATS UNLIMITED CREW

DET ÄR DAGS ATT SÄTTA PÅ DANSSKORNA

Det första bandet på den sista dagen och efter regnet inatt borde leran vara avskräckande men alla fans vet hur man hanterar musik. Färgfyllda klänningar, funky musik, och mer live hip hop än en Detroitklubb på en torsdagkväll. Allt var väldigt trevligt tack vare det här bandet (att spela funky hip hop live behöver du ha bollar. Som frontsångaren hade. Han rimmade, sjöng och underhåll oss som ett proffs. Han fick folk att tappa andan. Han delade sången med en underbar kvinna med lika underbar röst. Toppa allt det där med körsångare. Ni hör ju själva. En låt som verkligen fastnade var “things never stay the same” superklychig och väldigt effektfull. Det här var ett grymt sätt att sparka igång den sista dagen på vår festival! Tack Holland, tack B.U.C.

THE AGENCY

DIREKT FRÅN ROCK AND ROLL

Det här är rock. Enkel, simpel rock. Högt, grymt och väldigt stolt. Rock är alltid stilrent. Rock är alltid väldigt nuvarande. Tänk er Backyard Babies men mer självsäkra och lite Alice In Chains gitarrer, bara för det är kul. Det är vad de här danska tonåringarna är. Ja, det danska bandet är faktiskt yngst här, och faktiskt det yngsta band vi någonsin haft på scenen, men de var helt grymma. Oskyldigheten, känslan och energin. Fantastisk konsert.

TIME FOR ACTION

SPANJORERNA SOM TOG FRAM SOLEN

Klyschiga texter, hårda trummor och skitiga gitarrer, men det är ändå bra popmusik. De här spanjorerna tog fram solen och värmen tillsammans med dem, för så fort de började spela så flyttade sig molnen. Nu mår vi fantastiskt. Tre dagar har vi spenderat i regn så det här är vad vi velat ha. Bandet spelade riktigt bra gig! Spanien är så mycket mer än bara fotboll. Spanien är pop, rock och så mycket mer. Idag bevisade dem det. Ett underbart sätt att avsluta festivalen. Nu väntas det resultat...

ANMÄLAN